Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Солдат Віктор Зубенко не повернувся з бойового завдання Про загиблого військового розповідає його дружина Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Солдат Віктор Зубенко не повернувся з бойового завдання

37-річний солдат Віктор Зубенко, позивний Зуб, загинув 31 жовтня 2022 року біля селища Курдюмівка на Донеччині. Виконуючи бойове завдання, отримав смертельні осколкове поранення та вибухову травму.

Віктор родом з міста Пирятин Полтавської області. Закінчив місцевий ліцей та Київське професійно-технічне училище. В цивільному житті займався монтажем і демонтажем корпусних меблів. Останнє місце роботи – меблева фабрика «ANOVA». Поза роботою любив риболовлю і футбол.

25 лютого 2022 року чоловік приєднався до Збройних Сил України та вирушив на війну. Служив у 30-ій окремій механізованій бригаді ім князя Костянтина Острозького. Був мінометником.

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
28 квітня 21:00 2108